ПРЕДИМСТВА

ЕКОЛОГИЧНИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ СИ ЗАСЛУЖАВА ПАРИТЕ

Къщите построени по Американска технология не са сглобяеми. Дървената монолитна конструкция се изгражда на място. Тази технология осигурява екологичен начин на живот без канцерогенни и радиационни материали. Цялата къща е изградена от естествения природен материал. Дървото гарантира живот в хармония с природата.

ДОМ, КОЙТО ВИ ПОСРЕЩА С ТОПЛИНА И УЮТ

Къщите построени по американска технология са три пъти по топлоизолирани от конвенционалните железобетонни конструкции с тухлена зидария. Това постигаме с шестслойна стена-сандвич . В този дом зимата е по-топла, а лятото по-прохладно. При днешните цени на енергийните източници това е основно преимущество. Шестслойната стена осигурява два пъти по-добра шумоизолация на Американската Къща от тухлената. Спокойствието и добрият сън нямат цена.

МНОГО ДОБРА УСТОЙЧИВОСТ НА ЗЕМЕТРЪС

Устойчивостта на земетресение зависи в много голяма степен от масата на сградата. Масата на Американската къща е 15 пъти по-малка от масата на същата къща, изпълнена от тухли и бетон. Затова нейната устойчивост на земетръс е много пъти по-добра. По-малката маса също я прави идеалното строителство за зони със свлачища и терени с по-слаба носеща способност.

НИЕ СТРОИМ БЪРЗО

Срокът на строителство е само 4 месеца. Това е в по голямата си част „сухо строителство“. Мокрите процеси са минимални. Това улеснява строителството дори и в дни с висока влажност , дъждовни дни и дни със снеговалеж. Използваме последната подобрена американска технология за строеж на къщи. Нашият екип е обучен от американски специалисти с над 30 годишен стаж в бранша. От бързото включване в експлоатация пестите време и печелите пари.

АМЕРИКАНСКАТА КЪЩА ИМА 15% ПОВЕЧЕ ИЗПОЛЗВАЕМА ПЛОЩ

При тухлените къщи дебелината на външните стени е 40 см., а на вътрешните – 17 см., При къщите, изпълнени по американска технология, външните стени и носещите вътрешни са 20 см., а неносещите вътрешни – 12 см. Това означава, че при една къща от 100 кв.м., изпълнена от тухли и една къща от 100 кв.м., изпълнена по американска технология, американската има 15% повече използваема (светла) площ или една стая повече от тухлената, при еднаква разгъната застроена площ. И това е при условие че топлоизолацията при американската технология е три пъти по добра от тухленото изпълнение.

НЕКА ПОСТРОИМ ТВОЯ НОВ ДОМ!

Ние даваме 10 години ГАРАНЦИЯ за всички работи и материали за всяка къща, построена от нас.
bg_BG
Scroll to Top